slider7 slider8 slider9
Zyret e InfraPlus në Llapllasellë
Stafi profesional
Konsulenca Profesionale
Stafi teknik
Zyra e Inxhinieringut
Zyra e Administratës
Tubat e ujit dhe paisjet tjera.
Makineria
Punëtorët tonë gjatë punimeve në projektin e ujësjellësit të Prishtinës.
Profili i kompanisë
Infra Plus është themeluar në vitin 2008 nga Musa Islamaj – Inxhinier i hidroteknikes. Duke u bazuar në përvojën profesionale të stafit në lëmin e ujërave të angazhuar në kompani të ndryshme si
Dizajnimi i Projekteve
Dizajnimi i Projekteve InfraPlus bashkon praktikat më të mira të arkitekturës moderne me njohuri lokale për të ofruar
Ndërtim
Ndërtim Kompania InfraPlus ka një përvojë 8 vjeçare në implementimin e projekteve të furnizimit me ujë,
Konsulencë profesionale
Konsulencë profesionale InfraPlus ofron konsulencë profesionale duke mundësuar zgjidhjen e problemeve prej më të
Sektori për Ujëra
Sektori për Ujëra Sektori për Ujëra është një ndër sektorët më të zhvilluar në kuadër të kompanisë. Ky sektor
Dizajnimi i Projekteve
Dizajnimi i Projekteve InfraPlus bashkon praktikat më të mira të arkitekturës moderne me njohuri lokale për të ofruar klientëve të saj konceptet të reja, projektim të përpiktë të detajuar, studim dhe analizë të plotë,
Ndërtim
Ndërtim Kompania InfraPlus ka një përvojë 8 vjeçare në implementimin e projekteve të furnizimit me ujë, trajtimit të ujërave të zeza, si dhe realizimit të projekteve fazore në ujësjellës dhe kanalizim të
Konsulencë profesionale
Konsulencë profesionale InfraPlus ofron konsulencë profesionale duke mundësuar zgjidhjen e problemeve prej më të komplikuarave për klientët e saj në të gjitha fushat për të cilat kompania jonë është e specializuar.
Konsulencë profesionale InfraPlus ofron konsulencë profesionale duke mundësuar zgjidhjen e problemeve prej më të komplikuarave për klientët e saj në të gjitha fushat për të cilat kompania jonë është e specializuar.